bg

Jogi nyilatkozat

Ezt a honlapot Havasi Patrícia tartja fenn.  A honlapon található anyagok tájékoztató jellegűek. A weboldalon található összes tartalom  (videók kivételével) Havasi Patrícia szellemi tulajdonát képezi.  Előzetes írásos engedély hiányában a weboldalon található írások, képek felhasználása tilos.

ADATVÉDELEM

A weboldal adatgyűjtése

A weboldal címe: havasipatricia.hu

A weblap meglátogatásakor a webszerver felhasználói adatokat nem rögzít, csak amennyiben azt a felhasználó kifejezetten nem kéri.

Külső szolgáltatók naplózással kapcsolatos adatkezelése:

A portál html kódja Adatkezelőtől független, külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmaz. A külső szolgáltató szervere közvetlenül a felhasználó számítógépével áll kapcsolatban. Felhívom a látogatók figyelmét, hogy e hivatkozások szolgáltatói az ő szerverükre történő közvetlen kapcsolódás, a felhasználó böngészőjével való közvetlen kommunikáció miatt felhasználói adatokat (pl. IP cím, böngésző, operációs rendszer adatai, egérmutató mozgása, meglátogatott oldal címe és a látogatás időpontja) képesek gyűjteni.

A felhasználó számára esetlegesen személyre szabott tartalmakat a külső szolgáltató szervere szolgálja ki. Az adatok külső szolgáltatók szervere általi kezeléséről az alább felsorolt adatkezelők tudnak részletes felvilágosítást nyújtani.

A weboldalam látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását külső szolgáltatóként a Google Analytics szervere segíti. A honlapon külső szolgáltatóként térkép-információkat jelenít meg a www.maps.google.com címen elérhető szolgáltató. A mérési adatok kezeléséről az adatkezelő a http://www.google.com/intl/hu/policies/ címen ad részletes felvilágosítást.

A honlapon elhelyezésre került a facebook.com címen elérhető szolgáltató kódja.

Egyéb adatkezelések:

Amennyiben megkeres, a honlapon elhelyezett elérhetőségeken léphet kapcsolatba az Adatkezelővel. Adatkezelő minden hozzá beérkezett e-mailt a küldő nevével, e-mail címével, a dátum, időpont adatokkal és más, az üzenetben megadott egyéb személyes adatokkal együtt az adatközléstől számított legfeljebb öt év elteltével töröl.

Adatkezelő:  Elektronikus levelezés kiszolgálója: Google Commerce Limited (Gordon House Barrow Street Dublin 4 Ireland)

A weboldal tárhely szolgáltatója:

3in1 Hosting Bt. (Székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11, telefon: +36/24/886-491, e-mail: admin @3in1host.com.

Budapest, 2017.07.31.

Havasi Patrícia